Øregård Gymnasium

Øregård Gymnasiums hovedbygning fyldte 100 år og blev fejret med manér

Tirsdag den 3. september fejrede vi Øregård Gymnasiums smukke hovedbygning, som stod færdig for 100 år siden. Der var sol, blå himmel, god stemning – og 70 kilo spiselig replika af det imponerende bygningsværk!

09.09.2024

Udover en morgensamling, hvor aulaen i dagens anledning var udsmykket med flotte bannere med tegninger bag den smukke arkitektur og små udstillinger og fortællinger, der viste bygningens historie, og hvordan bygningen har været anvendt, bød første del af fejringen på et imponerende syn: en 70 kilo tung og utrolig flot kage formet og dekoreret som Øregårds hovedbygning!

Om eftermiddagen slog vi hoveddørene op til åbent hus. Det var et dejligt arrangement med taler fra bl.a. Gentoftes borgmester, Michael Fenger.

”Vi fik besøg af rigtig mange, som alle har interesse for Øregård Gymnasium, og som alle sammen var med til at gøre det til en både fin og behørig fejring af vores imponerende hovedbygning”, udtaler rektor Pia Nyring: ”Og herfra skal lyde en stor tak til alle, der kom forbi”.